Daniel Mananta Hooked Run

IMG_20170611_115257_HDR[1] IMG_20170611_120148[1]

Daniel Mananta                Hooked  Run
Daniel Mananta admitted that he is actively enterprising to run sport
Former VJ MTV Indonesia said that there is a lot of connection between running with the success of the business people in other parts of the world
Actually there was one article “he said that many American CEOs like to run marathon

.Then gs same ue search correlation between successful people with marathon run” he said while in the Sudirman area, Central Jakarta recently
“Finally I think, I try it myself and it is the correlation of the relationship when it is really strong, because you need discipline, you need patience and you also need confidence that you will be sure later until you reach the finish line.
So is the case with Daniel’s business in the past lately. One must be able to fight to the end to realize what he seized. Do not be discouraged while in the middle of the journey.
In the same business as well, if we do something in our brain some say “you may not be able to” your business will fail, you will get a little later, and you will also be on the finish line.
For that in achieving a success requires a hard work and also never give up. “You know you get what you want, or for example there is a business that is very old through you, so please let it be nothing, its their phase, Stay strong with your phase, he says.

JOIN  CHICHAGO  MARATHON
If there is no crossroad Daniel will participate in the 42-km chichago marathon event, sometime in October 2017 . Daniel is excited to join the other runners, because the chichago marathon is also included in the prestigious marathon world race.  Chichago is one of the major marathons. Major in this world there are 6 in TOKYO, CHICHAGO, BOSTON, NEW YORK, LONDON and also BERLIN, he said.
Daniel tells us that if he succeeds to participate in one of the major marathon events he will get a memory of memories.  Well … if you miss the 6 major, you’ll get a small charter, he laughs.
But Daniel said he was happy to have other marathon followers who are not less prestigious like BALI Marathon
In preparation, the panther did not have any taboos in food intake.
NERVOUS
But Daniel also feels NERVOUS  just before chichago marathon in a few months.
He was worried that he could not meet his expectations during the Chichago marathon race, to get to the finish line. If I can not exceed my marathon record in BALI yesterday yes it’s okay, “just enjoy it”, he said . Daniel wants to take advantage of his journey in the land of uncle sam to take a break from the various activities he has done so far .  And at the same time for the holidays too, because from Chichago going directly to New York, he said.
* Quoted from Warta Kota

————————————————————-

Daniel Mananta Ketagihan Lari
Daniel mananta mengaku bahwa ia sedang giat giatnya menekuni olahraga lari,
Mantan VJ MTV indonesia itu menuturkan bahwa ada banyak hubungannya antara lari dengan Kesuksesan para pebisnis di belahan manca negara dimanapun
Sebenarnya dulu ada satu artikel ” dia bilang bahwa CEO di Amerika banyak yang suka dengan lari marathon. Lalu gue cari korelasi antara orang sukses dengan lari marathon ” ujarny saat berada di kawasan Sudirman ,Jakarta Pusat baru baru ini
” Akhirnya gue mikir , gue coba sendiri dan memang korelasi hubungannya saat kuat banget, karena elu butuh kedisiplinsn , elu butuh kesabaran dan elu juga butuh keyakinan bahwa elu harus yakin nantinya sampai tiba di garis finish.ujarnya ” .
Begitu juga halnya dengan bisnis yang dijalani Daniel saat belakangan ini .Seseorang harus mampu berjuang hingga selesai untuk mewujudkan apa yang dicita citakannya . Jangan patah semangat saat berada di tengah tengah perjalanan.
Di bisnis juga sama demikian , kalau lagi melakukan sesuatu di otak kita ada yang bilang ” sudahlah elu ga mungkin bisa ” bisnis elu bakalan gagal , mending elu diemin aja nanti juga elu bakalan nyampe juga.di garis finish ujarnya.
Untuk itu dalam mencapai suatu kesuksesan dibutuhkan adanya suatu kerja keras dan juga pantang menyerah.” You know you get what you want. Atau misalnya ada suatu bisnis yang sudah tua banget lewatin elu , ya sudahlah lewatin aja nggak apa apa , its their phase , elu tetap kuat dengan phase elu , ujarnya.
IKUT MARATHON CHICHAGO
Jika tidak ada aral melintang Daniel akan ikut berpartisipasi dalam ajang chichago marathon sejauh 42 km , pada sekitar bulan oktober 2017 mendatang.
Daniel sangat antusias untuk ikut bersama para pelari yang lainnya, karena chichago marathon termasuk juga kedalam lomba lari marathon dunia yang bergengsi.
Chichago adalah salah satu dari major marathon. Major di dunia ini ada 6 yaitu di TOKYO , CHICHAGO , BOSTON , NEW YORK , LONDON dan juga BERLIN , ujarnya.
Daniel menceritakan apabila berhasil untuk ikut berpartisipasi dalam salah satu ajang major marathon maka ia akan mendapatkan suatu kenang kenangan .
Nah… kalo elu ngelewatin yang 6 major itu , elu bakal akan dapat suatu piagam kecil, ungkapnya tertawa.
Namun Daniel mengaku senang pernah ikutan marathon lainnya yang tidak kalah bergengsi seperti BALI Marathon
Sebagai persiapan , pemain film rumah dara itu tidak mempunyai pantangan dalam asupan makanan.
DEG DEGAN
Namun Daniel juga merasa deg degan saat menjelang chichago marathon beberapa bulan lagi .
Dia khawatir, dia tidak bisa memenuhi ekspektasi saat mengikuti lomba lari marathon Chichago ,yaitu untuk bisa dapat sampai ke garis finish.
Kalau gue tidak bisa melampaui rekor marathon gue di BALI kemaren ya sudahlah nggak apa apa, ” just enjoy it ” , tuturnya .
Daniel ingin memanfaatkan perjalannanya di negri paman sam untuk rehat sejenak dari berbagai aktivitas yang dilakukannya selama ini .
Dan sekaligus untuk liburan juga sih , karena dari Chichago mau langsung juga ke New York , ujarnya .
* quoted from Warta Kota

——————————————————–

 

 

 

 

 

Categories: Hobby

Comments are closed

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu